Testimonials
Coaching

Voor Corona/combi medisch probleem nooit gedacht dat ik ooit ‘een gesprek’ nodig had. Uiteindelijk toch beseft dat gaan ‘praten’ met iemand beter zou zijn. Bij een Therapeute geweest, 2 of 3 keer… sessie of 2 via Zoom wegens operatie maar dit was het niet voor mij. Na nog meer frustraties, kwam ik terecht bij Lynn. We zijn beide paardenliefhebbers, dus waarom niet langs deze weg iets totaal anders proberen?
De aanpak was totaal anders: persoonlijker, meer openminded. En door enkele concrete vragen van haar, begin je zelf verder na te denken.
Ikzelf stond er nogal sceptisch tegenover maar heb er echt veel kunnen uithalen.
Als je merkt dat je ergens ‘blok’ zit, dan is het misschien eens tijd om de zaken op een rijtje te zetten met bijvoorbeeld hulp van Lynn en haar zalige viervoeters!
 
~ Soumaya~

Even aanraken en toch afblijven. Lynn schept vertrouwen binnen een veilige bedding.
Onze sessie heeft mij de durf gegeven om te springen en nog meer ‘mijn’ leven vorm te geven volgens wat nu past!

 Anja ~

De nuchtere heldere vragen, brachten me steeds dieper en helderder naar mijn uitdaging.

 Robbert~

The strength of this coaching is the kindness of Lynn, warmth… and trust that was very quickly built and I could openly talk.

 Iza ~

Ik vind het enorm sterk van Lynn dat zij toch iets naar boven heeft kunnen krijgen, waarvan zelfs ik nog niet goed besefte dat het zo diep zat.

 Kim ~

Het neutraal benaderen van de situatie en goed inspelen op de zaken die je zegt, zorgen ervoor dat je verder moet nadenken bij wat je eigenlijk zegt.  

Evelien ~

Lynn straalt rust uit als coach. Daarbij houdt ze voor mij, in haar manier van communiceren, structuur in het gesprek, wat zorgt dat we bij de coachvraag blijven.  

 Isabelle ~

~ Bron: “De jongen, de mol, de vos en het paard” van Charlie Mackesy