coaching

Horse reflected coaching

Als coach begeleid ik jou bij een innerlijk proces. We brengen naar boven wat klaar is om gezien te worden. Door deze bewustwording, kan jij er mee aan de slag.
 
Waarom met paarden? Om de coaching ervaringsgericht te maken. Soms schieten woorden tekort of zijn er zelfs geen woorden nodig. Paarden maken ons duidelijk wat aangekeken dient te worden.
 
Ieder persoon is uniek, dus de coachings worden steeds afgestemd op de coachee. Er is geen vaste volgorde of één ideale oplossing die ik je kan aanbieden. Maar het antwoord kunnen we vinden bij de paarden.

Rouw & verlies

Verlies is onvermijdelijk en hoort bij het leven. Dit kan gaan over het verliezen van iemand dierbaars, maar ook verlies van omgeving (een verhuis), van werk, van gezondheid, … De rouwperiode erna brengt ontzettend veel emoties met zich mee en verloopt bij iedereen anders, waardoor de omgeving niet altijd reageert zoals je zou willen.
 
Hier werken we in een veilige omgeving, waar je welkom bent met alles wat je met jou meebrengt.
 
De sessies omtrent rouw & verlies kunnen zowel met als zonder paarden. We werken volledig op jouw tempo en noden.

Kindercoaching

Coming soon…

Kinderen zijn uniek en vergen daarom een heel andere aanpak dan volwassenen. Daarom start ik vanaf augustus met de opleiding tot kindercoach ! Stay tuned …

Prijzen: 

75 € per sessie
Een sessie duurt 45-75 min.